top of page

Expertka Lenka: Tříleťák dá občas zabrat více než 100 podřízených :)


Máma 3letého Adámka, celoživotní markeťačka, regionální manažerka. To je Lenka Benešová, naše nová Mumdoo Community manažerka.


I Lence jsme položily několik otázek, tak pojďme na ně.



Lenko, vítej mezi námi. Začneme hned naší klasickou otázkou, jak ses o Mumdoo dozvěděla?


O Mumdoo jsem věděla již poměrně dlouhou dobu, asi od jara 2022, a to díky facebookové skupince Holky z marketingu. Jenže v tu chvíli jsem se na práci ještě necítila, chtěla jsem si mateřství užít na maximum a čekala jsem, jak Adámek přijme školku. Mumdoo jsem proto kontaktovala až na podzim 2022. Práce prostě vždy počká, ale dítě ne. A musím říci, že tohle “počkání” cítím jako správný krok. Ostatně celý život se řídím více srdcem, než rozumem :-)


Vím od holek zakladatelek, že se chystá novinka, Mumdoo komunita na Facebooku a Ty budeš její Community manažerka. Prozradíš nám, o co půjde?


Už nějakou dobu na tom s holkami pracujeme a máme velkou radost, že právě nyní s komunitou začínáme.. Jedná se o soukromou skupinu výhradně pro maminky expertky, tedy pro ty, které prošly screeningem. Tato komunita vznikla proto, abychom byly maminkám blíž a byly s nimi v užším kontaktu. Bude to komunita maminek, které i s dětmi chtějí rozvíjet své pracovní zkušenosti. Najdou v ní nejen novinky z Mumdoo světa, ale i informace o některých projektech, kam zrovna hledáme maminky, dozví se o eventech, které připravujeme. Chceme propojit i všechny maminky navzájem, aby si mohly vypomoci, předaly si zkušenosti, rady či zajímavé informace, případně si našly třeba jen kamarádku ze svého okolí a zašly na dobrou kávičku.


To zní prostě skvěle! V jaké roli se tam na Tebe můžeme těšit?

Já budu moderátor a správce této skupiny, takže budu takovým “styčným důstojníkem”. Probírat tam budeme vše, co práce s dětmi doma obnáší, ale i jak se na rodičovské rozvíjet . Bude zde možnost se zeptat na to, co koho trápí a zároveěň vzájemně sdílet i pracovní rady.





34 views0 comments
bottom of page